Call / Whatsapp 👉0172971174  ( Get Your Free Fast Quote Now !!! )

Warna, inovasi dan teknologi telah menentukan Service Painting House

 

Service Painting House adalah kontraktor yang mempunyai pengalaman 10 tahun dalam kerja mengecat . Dengan berkongsi idea kreatif untuk memelihara dan mencantikkan, kami mengabdikan diri untuk melaksanakan standard perkhidmatan tertinggi untuk membawa kehidupan baru ke rumah atau bangunan perniagaan anda. pengrajin mahir dan berpengalaman yang berdedikasi untuk menawarkan kesungguhan dan komitmen mereka dalam memastikan keputusan terbaik untuk memenuhi keperluan dan tuntutan anda.

 

Service Painting House menghormati bukan sahaja keperluan anda, tetapi juga kebersihan rumah anda. Kami benar-benar memahami bahawa kotoran yang tertinggal adalah gangguan terbesar bagi pelanggan kami, tukang beretika kami dilatih untuk menjaga kebersihan rumah anda. Kepuasan Anda adalah pengambilalihan terbesar kami, tanpa menghiraukan dinding yang baru dicat atau kebersihan rumah anda.

 

Banyak projek yang kami telah kerjakan antaranya rumah,sekolah,kilang,pejabat dan banyak lagi. Service Painting House telah berusaha selama bertahun-tahun untuk memberikan kepuasan pada pelanggannya.

 

Selama bertahun-tahun, mereka kini dilengkapi dengan pengetahuan profesional mereka sepanjang pengalaman mereka. Mereka pelukis profesional. Service Painting House dan anak kapalnya akan sentiasa responsif kepada permintaan anda sepanjang jalan kerana mereka tahu kepuasan yang diperoleh dari keperluan yang terpenuhi.

 

Sekarang, semua projek kediaman, komersil atau industri semuanya dilakukan dengan baik oleh Service Painting House dan krewnya.

Kami cover area selangor dan kuala lumpur terutamanya di lembah klang .

 

Alamat

No.G-3-5, Jalan kinrara , taman kinrara seksyen 1 , puchong , selangor . 

 ------------------------

Service Painting House

 ------------------------

Contact us :

+60172971174

 

Email:

Paintinghouse2@gmail.com

 

Page facebook:

@paintinghousetukangcatrumah

 

Fast Quote

 

Hak Cipta © 2017 paintinghousetukangcatrumah.com.

Semua hak terpelihara.